Polen Yerli Üretim 400 g

Polen Yerli Üretim 400 g

SATIN AL
Stok kodu: 909 Kategoriler: , Product ID: 1332

Açıklama

Polen Yerli Üretim 400 g

Polen vücudun organ ve sistemleri üzerinde onarıcı etkilere de sahip bulunmaktadır. Özellikle karaciğerdeki travmatik, toksik, hepatitik veya herhangi bir etki sonucu oluşan dejenerasyonda önemli gelişmeler sağlanmaktadır. Bu amaçla Almanya ve Romanya’da polenden yapılmış ilaçlar piyasada satılmaktadır.

Apiterapi üzerine çeşitli kongrelerde tartışılan bildiriler ele alındığında, özetle polenin kronik sindirim sistemi hastalıklarında örneğin kronik kolit, mide ülseri, mide kanaması, kronik ishal ve kabızlıkta; anemi tedavisinde; beyin sklerozunda; kolesterol, lipid ve trigliserid kontrolünde; prostat bezi hastalıklarında; akut ve kronik hepatitte; doku ve organlarda görülen yapısal veya fizyolojik problemlerde başarı ile kullanılmaktadır.

Polenin kullanımı normal beslenme düzenine geçilmiş çocukluk çağının başlangıcından çok ileri yaşlara değin her insanda güvenle uygulanabilir. Hatta, polen alerjisi olan insanlar dahi poleni koklamamak ve herhangi bir yerlerine bulaştırmamak koşulu ile polen tüketebilirler. Çünkü polen alerjisi polenin yenilmesinden çok polenin hassas dokular üzerindeki doğrudan etkisi ile oluşmaktadır. Ancak bu insanlar herhangi bir olasılığa karşı çok düşük miktarda polenle başlamalı ve her gün bir miktar artırarak normal düzeye ulaşmalıdırlar. Polenin çiğnenmesinden dolayı meydana gelen alerjik durumlarda alınacak miktarda polen 15–20 dakika süresince oda sıcaklığında su içerisinde bekletildikten sonra ezilerek içilebilecek hale getirildikten sonra saf olarak veya herhangi bir soğuk meyve suyu ile birlikte içilebilir.

Günlük polen tüketim miktarı küçük çocuklarda başlangıçta 2 çay kaşığı olmak üzere yaş ilerledikçe artırmak suretiyle yetişkinlerde 20 grama değin çıkarılabilir. Ancak yetişkinlerde başlangıçta günde 3–4 kez birer çay kaşığı daha sonraları ise 3 kez birer tatlı kaşığı alınabilir. Polenin hava almayacak şekilde ağzı kapalı kaplarda ve soğukta saklanması etkinliğinin korunmasında yardımcı olur. Aç karnına ve iyice çiğnenerek alınması ise polenden yararlanmayı artırır.

 

—–

Locally Produced Pollen

Pollen has restorative effects on the body’s organs and systems. It also has important successful developments especially in the degeneration of the liver caused by traumatic, toxic, hepatitis or any effect. For this purpose, drugs made from pollen are sold on the market in Germany and Romania.

Considering the papers discussed in various congresses on apitherapy, in summary, pollen used successfully in chronic digestive system diseases such as chronic colitis, gastric ulcer, gastric bleeding, chronic diarrhea and constipation; in the treatment of anemia; in brain sclerosis; in cholesterol, lipid and triglyceride control; in prostate gland diseases; in acute and chronic hepatitis; in structural or physiological problems seen in tissues and organs.

The use of pollen can be safely applied in every person from the beginning of childhood to a very advanced age, who has switched to a normal diet. In fact, even people with pollen allergy can consume pollen provided that they do not smell the pollen and do not contaminate it. Because pollen allergy is caused by the direct effect of pollen on sensitive tissues rather than the ingestion of pollen. However, these people should start with a very low amount of pollen just in case, and increase it a little every day to reach the normal level. In allergic cases caused by chewing the pollen, the amount of pollen to be taken can be kept in water at room temperature for 15-20 minutes, then crushed and made drinkable, then it can be drunk purely or together with any cold fruit juice.

Daily consumption of pollen can be increased from 2 teaspoons in young children to 20 grams in adults, by increasing it with age. However, in adults, it can be taken as a teaspoon 3-4 times a day in the beginning and then a dessert spoon 3 times a day. Storing the pollen in airtight containers and in the cold helps to preserve its effectiveness. Taking it on an empty stomach and chewing it thoroughly increases the benefit of pollen.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Polen Yerli Üretim 400 g” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir